Titanfall još nije stigao na X360, a već su krenule glasine o Titanfallu 2 koji navodno neće biti ekskluzivan za Microsoftove platforme, dok je vlasništvo nad licencom osigurao Electronic Arts.

Dok se mi trenutno dobro zabavljamo igrajući Titanfall na PC-u i Xboxu One (Xbox 360 verzija stiže uskoro), neimenovani izvor otkrio je Gamespotu neke informacije koje se tiču Titanfalla 2.

Ta osoba koja se predstavlja kao zaposleni u Electronic Artsu tvrdi da je odluka o izradi nastavka donesena pod uticajem dobrih prodajnih rezultata Titanfalla i da je njegova firma zbog istih osigurala licencu za daljnje izdavanje igara iz serijala.

Titanfall

Titanfall

Ove vesti prate one iz prošle godine kada je nekoliko bitnih ljudi iz Respawn Entertainmenta najavilo da u budućnosti planiraju da rade igre za Sonyjeve i Nintendove platforme, samo da se to ne odnosi na prvi Titanfall.

Zvanična izjava Electronic Artsa na ovakve glasine je: „Ne komentarišemo glasine i špekulacije. Trenutno se fokusiramo na podršku svim igračima širom sveta koji igraju Titanfall“.