2414641-trailer_alienisolaiton_20140107

Creative Assembly je otkrio novi mod igre za Alien: Isolation naziva Survival mode.

U njemu će igrači imati zadatak da prežive napade Aliena koji će ih loviti kroz nekoliko različitih mapa. Zvuči isto kao regularna igra, zar ne? Ali razlika je u tome da će svaka misija imati vremenska ograničenja, sekundarne ciljeve i druge varijable koje će otežavati preživljavanje. Na kraju misije, bodovi će biti alocirani s obzirom na uspešnost – brzina, tišina, štedljivost s oružjem i slično. Bodovi će zatim biti objavljeni na lestvici gde ćete moći javno da se pohvalite sa svojim sposobnostima preživljavanja.

Survival mode će biti dostupan putem DLC-a; prva mapa će moći da se skine od 7. oktobra, a od 28. istog meseca, a nov sadržaj će dolaziti na mesečnoj bazi kroz pakete s po tri mape i nekoliko novih igrivih likova. Sav sadržaj za Survival Mode će biti dostupan i kupovinom, pogodili ste, season passa.

Alien Isolation stiže na PC, PS3, PS4, Xbox 360 i Xbox One 7. oktobra. Do tada imate vremena da pogledate prvi Alien film kao pripremu za igru, kao i ovaj prigodni trejler za Survival mode.