PS2 Online Games.

To je mali korak za PlayStation 2, ali divovski za igrače širom Evrope.

Vreme je da se pridružite online igračkoj revoluciji. Igranje se promenilo… nabolje! Ako još ne znate, PlayStation 2 se može spojiti na broadband internet i tako postati deo prijateljske zajednice igrača. Mrežno igranje je sasvim promenilo način na koji se igrate, omogućujući Vam da podelite neverovatna iskustva sa drugim igračima, kad god poželite.

Šta je onda mrežno igranje?

U osnovi, mrežno igranje (Network Gaming, u originalu) je pojam koji se koristi za skup ljudi, često na različitim geografskim lokacijama, koji se zajedno igraju online. PlayStation mrežno igranje je besplatno. Jedini troškovi su pretplata za internet i kupovina igre koja podržava mrežno igranje.

Šta Vam je potrebno za početak:

  • PlayStation 2 koji se može spojiti na internet – To može biti PlayStation 2 sa ugrađenim mrežnim priključkom ili PlayStation 2 sa mrežnim adapterom (Ethernet) (za PlayStation). Treba Vam i memorijska kartica (8MB) (za PlayStation®2)
  • Network Access disk – Vodi Vas kroz proces podešavanja veze sa internetom.
  • broadband internet veza – Kablovska ili ADSL, ali mora biti širokopojasna (minimalno 512 kbps)
  • Online-kompatibilna igra – Popis mrežnih igara neprestano raste.

Kako da spojim svoj PlayStation 2 na mrežu?

Najjednostavniji način je podešavanje pomoću Network Access diska koji Vas vodi kroz postupak. Postoji i niz metoda ručnog podešavanja PlayStationa 2 za mrežno igranje, ako to želite.