62f9868dc0deeefc1359f61cb756791e

Novo izdanje časopisa Gejmmaster donosi nekoliko novih detalja vezanih za nedavno najavljen Resident Evil Revelations 2. Glavni lik će biti Kler Redfild, protagonist Resident Evila 2 i Resident Evil Code Veronica, a pojačanje će joj biti novi lik – Mojra Barton, kćerka Berija Bartona iz originalnog Resident Evila.

Kampanja će moći da se odigra samostalno ili kooperativno gde će Kler biti zadužena za glavnu akciju dok će Mojra pomagati s predmetima za lečenje.

Radnja igre će se odvijati između Resident Evila 5 i 6 i više će se fokusirati na survival horror nego na akciju. Najavljena je i nova vrsta neprijatelja naziva „Afflicted“, koji će predstavljati potpuno novu opasnost. Igrači će morati odvagnuti hoće li se boriti protiv njih, hoće li ih pokušati izbeći ili neutralizovati pomoću stealth mehanika. Verzija za PC, Xbox One i PS4 će biti u rezoluciji 1080p pri 60 fps-a.

Čuvanje municije, nova kooperativna dinamika i konkretnije stealth mehanike po prvi put u Resident Evilu. Zvuči li vam zanimljivo ili kao potpuni promašaj? Sve ćemo saznati u ranim mesecima 2015. godine kada Resident Evil Revelations 2 izlazi za PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One i PC.