Red Dead Redemption

Odličan vestern, samo na konzolama!

Red Dead Redemption je možda jedina igra u svemiru koja je istovremeno kul, raskošno superbudžetna i ima potencijala da uđe pod kožu čak i starcu koji buši lopte i juri štapom klince koji mu galame ispod prozora. Niko nije imun na Divlji zapad, a igra koja sadržajno zaprema dvadeset špageti vesterna utkanih u jedno fantastično iskustvo sa vama u glavnoj ulozi, režirana i producirana od strane Rockstar Gamesa, jeste kulturna senzacija čije bi propuštanje bilo u rangu ignorisanja filmskog opusa Serđa Leonea.

Priča o Džonu Marstonu, bivšem odmetniku kome federalna vlast otima ženu i dete i nameće quest nalaženja i hvatanja članova njegove bivše bande, smeštena je na početak 20. veka. Divlji zapad broji svoje poslednje dane, civilizacija i železnička pruga su prošpartali severnoamerički kontinent, a poslednji ostaci divlje granice, bezakonja i romantičnog revolveraštva postoje samo na krajnjem jugu.

Igra radi na čipovanim i na downgrade-ovanim PS3 konzolama.

A ako ste se potsetili dobrih starih dana na Divljem Zapadu, igru možete kupiti preko naše internet prodavnice klikom ovde.

GAME INFO: Izdavač: Rockstar Games **** Godina izlaska: 2010. **** Žanr: Akcija **** Platforma: PS3, Xbox360