Xbox One konzola dolazi sa Xbox One kontrolerom, Kinect kamerom, HDMI kablom. Gejmeri moguda skinu 21 igru Microsoftove igračke konzole, a to je samo jedna od nekoliko stvari koje morate znati pre kupovine.

Igračka konzola Xbox One, koja se u prodaji našla 22. novembra u 13 zemalja sveta, košta 499 dolara (oko 370 evra). Xbox One ima procesor sa osam jezgara radnog takta od 1.6GHz, 8GB RAM-a, grafičku jedinicu koja radi na 800 MHz i potpuno redizajnirani Kinect camera sistem.

Xbox One će se u većem broju zemalja naći tek početkom 2014. godine.

Xbox One konzola dolazi sa Xbox One kontrolerom, Kinect kamerom, HDMI kablom. Gejmeri mogi da skinu 21 igru Microsoftove igračke konzole. Među naslovima su Battlefield 4, Call of Duty: Ghosts, Need for Speed: Rivals, Fifa 14 and NBA Live 14.

Uz Xbox One igre pomeraju se granice realnog, tvrdi gigant iz Redmonda, dok TV momentalno reaguje na glasovnu komandu.

Dovoljno je izgovoriti ”Xbox on” i pred korisnicima će se naći personalizovani Xbox One Home screen preko kojeg će korisnici moći da vide šta je trenutno popularno na TV-u kao i najnovije rezultate koje su postigli njihovi prijatelji, igrajući video-igre.

Games Xbox

Nije tajna da je Microsoft približio svoju konzolu svom operativnom sistemu i da će korisnici koji koriste Windows 8 biti u prednosti.

Još jedna od prednosti Xbox One jeste što omogućava korisnicima da komuniciraju putem Skypa. Ukoliko vas u toku igre neko pozove dok igrate omiljenu igru, moći ćete da odgovorite bez prekidanja.

Pogledajte video-snimak: