Većinu vremena u novom Wolfensteinu provešćemo napucavajući se s nacističkim trupama i robotima, ali povremeno ćemo sesti za sto i proćaskati s negativcima. Pogledajte kako će to izgledati.

Wolfenstein- The New Order

Wolfenstein- The New Order

BJ Blaskowicz nije lik koji služi kafu svojim neprijateljima, ali u novom videu za Wolfenstein: The New Order čini upravo to. Naime, kako ćete videti, kultni protagonista se našao u opasnoj situaciji u vozu za Berlin. Pod opasnom situacijom ne mislimo na to da nema kartu, ali nije ni daleko od toga, jer je okružen neprijateljskim robotima i jednom zaje…dljivom nacističkom oficirkom pod imenom Frau Engel. Kako se BJ izvlači iz te situacije, pogledajte u nastavku.

Iako se iz ovog videa to ne može baš potvrditi, Wolfenstein: New Order namerava da bude veran svojim korenima, ili tačnije rečeno korenju žanra tako da neće imati obnavljajuću energiju i slične „izmišljotine“ modernih shootera. Igru očekujemo 23. maja ove godine na PC-u i svim kućnim konzolama osim Wii U-a.

Evo i zvaničnog sajta – http://www.wolfenstein.com/

Najavljen u junu 2013. godine, „Wolfenstein: The New Order“ smešten je u svet gde su Nemci pobedili u Drugom svetskom ratu uz pomoć misteriozne i izuzetno napredne tehnologije.

Trejler prikazuje glavnog lika, B.J. Blazkowitza koji u vozu nailazi na gospođu Engel, jednog od nacističkih zlikovaca u igri.

Machinegames igru razvija zajedno sa id Softvareovim id Tech studijom koji stoji iza grafičkog endžina zaduženog za izgled kafe u trejleru.