dying-light-calender-banner

Techland je izbacio novi trejler za svoj nadolazeći survival horor, a ovaj put u centru zbivanja je igrin multiplejer segment. Preciznije, pokazuje nam kako je preuzeti ulogu Night Huntera – „ekstremno moćne zombi mutacije koju kontroliše čovek“. Naime, onlajn igrači će tokom noćnog perioda moći preuzeti ulogu ovog lovca i upasti u igru drugim igračima koji nevino idu za svojim poslom te im oduzeti život, pojesti mozak ili možda odgristi komad ramena pa dobiti suspenziju igranja utakmica do oktobra.

Kako to izgleda u akciji i zašto nas Night Hunteri malo podsećaju na Spajdermena, možete proveriti u priloženom videu. U ovom trenutku nije u potpunosti jasno stiže li ova mogućnost kao bonus igračima koji prednaruče igru, kao što je ranije najavljeno, ili će je ipak svi moći isprobati, budući da u trejleru te službenoj objavi uz njega nema nikakvog spomena prednarudžbi.

U svakom slučaju, Dying Light zaigraćemo 30. januara na sledećim platformama: PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 i Xbox One.