Incredible Hulk

Neverovatni hulk na konzolama

Igra je podeljena na nekoliko raznolikih misija kroz koje treba da se probijete pesnicama. Svaka misija imacheckpointe na kojima se automatski snima pozicija. Veoma zabavno može biti to što možete polomiti svaki objekat na koji naletite, uključujući i zgrade. Druge objekte kao što su automobili i bandere možete bacati na ljude koji vas besomučno napadaju. Hulk može i da se vine u nebesa i pri tom da izvodi akrobacije bacajući stvari okolo i slažući combo udarce za redom, sve u cilju humane akcije da se pobije sve što se mrda na ekranu. Što više lupate unaokolo, raste vam rage, dobijate neke nove skillove i postajete još jači. Tu i tamo proleti neki cinematic, pa se malo razveselite.

http://youtu.be/KdUMPg3LBCo

Nostalgično se prisećamo Brusa Benera kako sedi zavezan za stolicu u tekstualnoj avanturi iz 1984. godine na Commodoreu 64. „Bite lip” bila je prva komanda koju treba zadati da bi se Brus pretvorio u grdosiju i oslobodio kanapa i stolice.

Igra radi na čipovanim PS3 konzolama.

GAME INFO: Izdavač: Sega **** Godina izlaska: 2008. **** Žanr: Avantura **** Platforma: PS3, PS2, PSP, Wii, Nintendo DS, Xbox 360, PC.