FIFA 15

Predstavljamo vrhunski fudbal, najnovije generacije

FIFA 15 je najkompletnija fudbalska igra do sada i nudi toliko igračkih režima i modova da će vas bez problema držati ispred ekrana mesecima i mesecima. Možete da budete igrač, golman, menadžer, tu je offline i online multiplayer, podrška za Ultimate Team, pomoćni teren na kojem trenirate… Da ne govorimo o tome da postoje sudije (imenom i prezimenom), igranje rukom (doduše, još uvek u eksperimentalnoj fazi), određivanje izgleda mreže i tenzije kojom su „zakačene” za okvir gola i još mnogo, mnogo toga. Bukvalno fali samo još da možete da uzmete pištaljku u ruke i da stvar bude kompletna. Čistunci će primetiti da i dalje nedostaje produbljen režim reprezentacija i da FIFA neuverljivo deluje kada su oficijelna klupska takmičenja u pitanju, ali stvar izvlači neverovatan roster igrača, klubova i liga (naravno, i stadiona) koji ove godine predvodi u fullu obrađena engleska Braclay’s Premier liga sa svih 20 klubova, prepoznatljivom prezentacijom, audio-komentarima i 200 potpuno novih modela igrača.

http://youtu.be/b1c0Tu5gU60

Okosnica ovogodišnjeg izdanja je, definitivno, režim Ultimate Team koji vam nudi mogućnost formiranja savršenog tima prikupljanjem kartica sa igračima, trenerima i pomoćnim osobljem, sprovođenjem naročitih treninga i igranjem utakmica u offlinei online svetu. Na raspolaganju je 10 liga, a promociju zavređujete osvajanjem na početku naznačenog broja bodova. Oponenti su šaroliki i od njih zavisi težina utakmica koja se menja iz susreta u susret (ne možete je spustiti ispod definisanog nivoa koji se menja sa protivničkim timovima).

Igra radi na čipovanim PS3 konzolama.

GAME INFO: Izdavač: EA **** Godina izlaska: 2014. **** Žanr: Sport **** Platforma: PS3, PS4, PS Vita, Xbox One, Xbox 360, Nintendo DS, Wii, PC.