COBRA ODE čipovanje PS3 konzola

Čipovanje PlayStation 3 konzola pomoću Cobra ODE čipa

Šta je čipovanje (čemu služi)?

Čipovanje (ili: modovanje, hakovanje, jailbreak, flešovanje, otključavanje, dekodiranje) konzola je proces koji kada se odradi na pravi način omogućava pokretanje igara i aplikacija koje ste skinuli sa interneta ili ste ih sami napravili kao rezervnu kopiju originalne igre.

Šta je Cobra ODE?

U pitanju je čip (elektronika) koji se fizički ugrađuje u konzolu i ostaje ugrađen. Dakle, reč je o pravom čipu, a ne o “čipu” kako se ranije nazivao jailbreak konzola gde se modifikovao firmware. Ovaj metod se koristi na novijim modelima PS3 konzola kod kojih nije moguće softversko otključavanje.

VAŽNO OBAVEŠTENJE – VIŠE NE RADIMO NIŠTA VEZANO ZA COBRA ODE I SLIČNA REŠENJA, JER SU SE U PRAKSI IZUZETNO LOŠE POKAZALA.

Opis proizvoda:

  • Kobra čip služi za čipovanje PS3 konzola na kojima je nemoguće raditi klasičan jailbreak i downgade. 
  • Podržani su i Slim i Super Slim modeli PS3 konzola
  • Igre se učitavaju sa eksternog hard diska  
  • Mogućnost Online igranja
  • Online podrška i naravno 100% ORIGINAL

Svi delovi i proizvodi su visokog kvaliteta i testirani u nasem servisu.
Dajemo dve igre gratis prilikom ugradnje čipa.

Prilikom ugradnje čipa dajemo popust na kupovinu externog hard diska koji vam je svakako neophodan za normalan rad konzole.

Konzolu donosite u naš servis, i preuzimate nakon završenog posla. Na licu mesta dobijate demonstraciju, obuku i sve informacije potrebne za pokretanje igara.

Ukoliko niste sigurni da li Vaša konzola može da se čipuje – pošaljite nam na MAIL tačnu oznaku modela i mi ćemo Vam odgovoriti.

Kontaktirajte nas ukoliko želite da čipujete svoj PS3 kod nas!

Kliknite na dugme ispod, ako želite malo više informacija šta se dobija čipovanjem PS3 konzola:

Šta dobijamo čipovanjem!?

Garancija

Garancija na čipovanje PlayStation 3 konzola je 12 meseci.
Ukoliko budete imali bilo kakav problem koji nije prouzrokovan Vašom krivicom pokušaćemo da rešimo potpuno besplatno (Vi snosite samo troškove transporta PS3 konzole).

Važno: svaki pokušaj update-a firmware-a konzole ili bilo kakve hardverske modifikacije, pre konsultacije sa nama je strogo zabranjen i automatski dolazi do prekida garancije.
Ukoliko se ispostavi da je softverskog kvara došlo zbog nepažnje korisnika, pogrešnog update-a, ili zbog bilo koje softverske ili hardverske modifikacije, pokušaćemo da ga otklonimo, ali će u tom slučaju garancija prestati da važi za downgrade i korisnik će morati da plati punu cenu servisa.

 

Sve što ovde vidite je u svrhu promocije, tako da su svi korisnici NSkonzola dužni da sav pribavljen materijal obrišu sa svojih računara i konzola u roku od 24 časa. Ako vam se materijal dopada, kupite original i pokažite svoju podršku proizvođaču!