Čipovanje Nintendo Wii konzola

Čipovanje (otključavanje) Nintendo Wii konzola

Šta je čipovanje (čemu služi)?

Čipovanje (ili: modovanje, hakovanje, jailbreak, flešovanje, otključavanje, dekodiranje) konzola je proces koji kada se odradi na pravi način omogućava pokretanje igara i aplikacija koje ste skinuli sa interneta ili ste ih sami napravili kao rezervnu kopiju originalne igre.

Softmod!

Softmod je jedan od načina otključavanja Nintendo Wii konzola. Kao što i sam naziv nagoveštava – sve se radi softverski. Više nema potrebe za otvaranjem konzola, lemljenjem čipova, gubljenjem garancije, sve se jednostavno rešava softverskim putem! Konzola Vam OSTAJE u garanciji! Nakon soft mod-a, možete igrati Vaše omiljene igrice sa DVD medija ili ih možete pokretati sa eksternih hard diskova i USB flash memorija. Čipujemo SVE tipove Wii konzola OSIM MINI WII i pripremamo ih za najnovije igrice.

Koje su podržane Wii konzole?

„Čipovanje“ se radi softverski i moguće ga je uraditi na apsolutno SVIM Wii konzolama OSIM MINI WII. Ovo je moguće uraditi bez obzira na softversku verziju (4.3 softver je takođe podržan), boju konzole ili region za koji na pravljena (PAL, NTSC, NTSC-J).

Prednosti čipovanja:

Osim izuzetno velike uštede novca, prednosti korišćenja Externog Hard Diska sa softverski modifikovanim Wii konzolama su mnogobrojne, npr.:

 • nema više gomile DVD-ova
 • laser (uređaj) se ne troši vremenom
 • nema potrebe za update-ovanjem čipa (konzole)
 • GARANCIJA ostaje – nema otvaranja i lemljenja na konzoli
 • brže učitavanje igrica u odnosu na DVD-ove
 • mnogo više igara radi sa softverskom modifikacijom u odnosu na klasičan čip
 • na kraju krajeva – sve je na jednom mestu

DOWNLOADdetaljno uputstvo za korišćenje modovane Nintendo Wii konzole i pokretanja igrica.

Igrice za Wii:

Izbor igara za Nintendo Wii je ogroman. Ne postoji prodavnica u koju bi mogle da se smeste sve igre koje su izašle, ima ih preko 1200. Sa čipovanim konzolama više nema prepreka!

Garancija

Garancija na čipovanje Nintendo Wii konzola je 12 meseci.
Konzola će se nakon završetka procesa nalaziti u potpuno istom stanju kao kada ste je poslali.
Backup (rezervna kopija) softvera Vaše konzole se čuva u našoj bazi tokom 12 meseci. Ukoliko budete imali bilo kakav problem koji nije prouzrokovan Vašom krivicom pokušaćemo da rešimo potpuno besplatno (Vi snosite samo troškove transporta Wii konzole).

Važno: svaki pokušaj update-a firmware-a konzole ili bilo kakve hardverske modifikacije, pre konsultacije sa nama je strogo zabranjen i automatski dolazi do prekida garancije.
Ukoliko se ispostavi da je softverskog kvara došlo zbog nepažnje korisnika, pogrešnog update-a, ili zbog bilo koje softverske ili hardverske modifikacije, pokušaćemo da ga otklonimo, ali će u tom slučaju garancija prestati da važi za downgrade i korisnik će morati da plati punu cenu servisa.

 

Sve što ovde vidite je u svrhu promocije, tako da su svi korisnici NSkonzola dužni da sav pribavljen materijal obrišu sa svojih računara i konzola u roku od 24 časa. Ako vam se materijal dopada, kupite original i pokažite svoju podršku proizvođaču!

 • lili

  koliko sam ja skontao cipovanje omogucava ,pokretanje cd kopija ,snimanje igrica na hdd a samim tim i njihovo pokretanje bez cd/a.

 • lili

  koliko sam ja skontao cipovanje omogucava ,pokretanje cd kopija ,snimanje igrica na hdd a samim tim i njihovo pokretanje bez cd/a.

 • Andrija

  Sta trebam da uradim kako bi mi vi cipovali nitendo wii.

 • Andrija

  Sta trebam da uradim kako bi mi vi cipovali nitendo wii.

 • Vanja

  Imam čipovan Wii od pre nekoliko godina,međutim sad se dešava da ne može da očitava originalne diskove novijeg datuma. Šta da radim ?

 • Branko

  Ja imam nintedno wii mini koji je iz amerike i prima samo americke igrice sto je mnogo glupo.Zasto wii mini ne moze da se cipijue i wii moze to su valjda dve iste konzole?I ako ne moze da se cipuje da li postoji bilo kakav nacin da mogu igrati narezane igrice? 🙁

  • Mini Wii ne moze da se cipuje.
   Ako vas zanimaju original igre za americko trziste mozete nam se javiti na 061 25 19 568